Camera copilului mobilata cu decoratiuni scandinave

Camera copilul, zona in care acesta se odihneste si se joaca, este la fel de importanta ca si mediul in care invata sau socializeaza cu prietenii. Pana la varsta adolescentei, acesta va locui in dormitorul lui, unde isi va petrece majoritatea timpului. Inca de la o varsta frageda, copilul tau trebuie sa creasca intr-un mediu curat si care sa ii transmita mereu o stare de liniste. De aceea, poti opta pentru decoratiuni scandinave the home daca vrei o renovare cat mai simpla, dar moderna a camerei.

Camera copilului, zona in care acesta se dezvolta

Dragi parinti, trebuie sa constientizati in primul rand ca o data ce v-ati hotarat sa amenajati camera celui mic, nu trebuie sa o incarcati sau sa o aglomerati cu jucarii inutile. Nu trebuie neaparat sa respectati regula clasica: daca e baiat atunci sigur ii va placea albastrul, iar piesele de mobilier vor fi in ton cu aceasta culoare, iar daca este fetita culorile calde sunt cele predominante. Trebuie sa iei in calcul si preferintele acestuia si sa tii cont ca el este vedeta acestei zone. Daca inca este foarte mic si tu esti confuz in privinta acestei etape, poti foarte usor sa optezi pentru un anumit stil.

Stilul vintage retro, un stil prietenos si cald

Chiar daca este mic si doreste sa isi decoreze camera cu desene sau covoare colorate, tu trebuie sa stii ca el va creste, iar mobilierul si vopsitul peretilor trebuie imediat schimbate. Stil vintage retro este unul artistic, incorporat cu un mobilier de epoca, dar cu un aer de eleganta dat de celelalte piese.
Daca te-ai oprit asupra acestui stil, poti fi sigura ca ambientul din camera este unul prietenos, placut si romantic. Asadar, ai imbinat placutul cu utilul printr-o singura alegere. In acest decor, nu trebuie sa lipseasca si masuta de colorat al copilului, piesa specifica din gama de decoratiuni scandinave, care o sa il tina pe micut activ. Tu poti sa iti faci treburile prin casa, in timp ce el deseneaza linistit.


Indiferent ca este fata sau baiat, stilul vintage retro se potriveste fiecaruia, deoarece este un stil unic care da nastere la o noua identitate ce combina perfect elementele vechi si noi. Zona poate sa fie accesorizata  cu piese inspirate din decoratiuni scandivane pentru un plus de coloare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu