Cum sa creezi un aranjament cadou in trei pasi simpli

Sa oferi un cadou special poate fi o provocare, mai ales daca nu ai prea multe idei si nici un buget foarte mare. De aceea noi venim cu o propunere de cadou: un aranjament cu flori si plante uscate. Pe langa faptul ca este un dar diferit, il poti confectiona chiar tu. Iata de ce vei avea nevoie:

Un cos care sa fie baza aranjamentului tau

Alege un cos de cadou potrivit, in functie de cat de mare doresti sa fie cadoul pe care o sa il oferi. Poti sa creezi aranjamentul intr-un cos de rachita alb. Culoarea lui iti va da posibilitatea sa fii cat mai creativ posibil si sa te joci cu celelalte elemente pe care urmeaza sa le pui in el. Pentru un aranjament in nuante de crem si maro poti sa cumperi un cos de bambus sau de rachita. Un aranjament pentru o persoana speciala din viata ta poate avea la baza un cos in forma de inima.
Muschi floral pe care sa il pui in interiorul cosului

Muschiul floral poate avea multe intrebuintari si este folosit adesea in decoratiunile interioare. Creativitatea te poate ajuta sa faci din el adevarate obiecte decorative si cadouri pentru prietenii tai. Pentru aranjamentul pe care il pregatesti o sa trebuiasca sa lipesti in interiorul cosului muschi floral. Foloseste lipici special sau un pistol de lipit cu silicon.
Flori si plante uscate care sa infrumuseteze aranjamentul

Acum urmeaza cea mai interesanta si amuzanta parte: dai viata aranjamentului tau cu flori si plante uscate. Daca darul tau are o tematica, cumpara doar anumite plante uscate. Decoreaza aranjamentul cu plante de camp uscate, spice de grau si de orz. Impresioneaza persoana care va primi cadoul si decoreaza aranjamentul cu fructe si legume uscate sau fructe exotice. De asemenea, aranjamentul tau poate sa aiba o culoare speciala, din moment ce poti sa alegi dintr-o varietate mare de flori si plante uscate. Dupa ce ai decis cum vrei sa arate aranjamentul tau, urmeaza sa pui florile, plantele si fructele uscate in cos. La fel ca in cazul muschiului floral, le poti lipi cu adeziv sau cu un pistol cu silicon.

Acum ca ai aflat cum poti sa creezi chiar tu un cadou special, trebuie doar sa cumperi toate lucrurile de care ai nevoie si sa iti dai frau liber imaginatiei.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu