De ce trebuie sa ai produse personalizate in compania ta

Produsele personalizate sunt din ce in ce mai folosite atat de persoanele care vor sa faca daruri sau cadouri interesante celor dragi, dar si de companiile care vor sa aiba in jurul lor obiecte ce sa contina numele sau sigla pe care o reprezinta. Companiile care nu au inca produse personalizate ar trebui sa se gandeasca serios la urmatoarele motive pe care le voi enumera mai jos.

Vei iesi in evidenta

Daca tu si compania ta trebuie sa fiti prezenti la o conferinta, cu siguranta vei iesi in evidenta cu o agenda personalizata, mai ales daca este imbracata in piele. Produsele de calitate se observa cu ochiul liber, mai ales cele personalizate. Pixurile sau stilourile se pot personaliza de asemenea, indiferent daca e vorba de simple instrumente de scris sau de unele de colectie. Acestea pot fi personalizate cu numele brandului si logo-ul pe care il reprezinti prin mai multe tehnici printre care se numara: serigrafia, imprimarea si gravarea.


Este o metoda de promovare

Aproape orice companie are macar un produs personalizat. Cel mai cunoscut este cartea de vizita. Cu ajutorul ei poti sa devii cunoscut si sa faci persoanele sa apeleze la serviciile tale. Pe langa cartile de vizita care sunt necesare, dar o metoda destul de veche de a te promova, mai sunt si alte produse personalizate. Pixurile, agendele sau calendarele personalizate Pintexim te pot ajuta sa cresti notorietatea firmei pe care o detii, oferindu-le clientilor tai sau potentialilor tai clienti. Cu siguranta va avea un efect pozitiv asupra companiei tale.

Le poti oferi colegilor, partenerilor sau clientilor tai cadouri

Obiceiul de a oferi cadouri colegilor, parterenilor de afaceri sau clientilor tai este foarte raspandit. Daca aveti o intalnire mai importanta ar fi o idee foarte buna sa le oferi un cadou cu obiecte personalizate. Un calendar personalizat, cateva pixuri, o agenda, poate chiar si o cana. Colegii vor simti ca sunt parte din familia de la birou, iar clientii tai vor fi placut impresionati de gestul tau. Astfel de cadouri se pot oferi de Craciun, cand te intalnesti cu o persoana pentru prima data sau chiar de ziua de nastere, mai ales daca o sa personalizezi un stilou special din materiale pretioase.



Acestea sunt principalele motive pentru care orice companie ar trebui sa aiba produse personalizate. Tu pe care il gasesti cel mai folositor?  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu