Ce trebuie sa contina un cos cadou pentru a fi darul perfect?

Probabil, atunci cand vorbim de cosuri cadou te gandesti la acele cosuri pe care le cumperi rapid dintr-un supermarket in perioada sarbatorilor, cand trebuie sa oferi un cadou unei anumite persoane, dar nu mai ai timp sa faci cumparaturi si nici nu stii ce sa ii oferi, fiind presat de timp. Ei bine, azi nu vorbim despre acele cosuri cadou, ci despre cosurile cadou realizate de oameni care vor sa ofere cadouri speciale si personalizate, care vor sa isi puna amprenta pe orice, fie si pe un cos pe care urmeaza sa il ofere unei persoane dragi.

Daca pana acum te gandeai ca un cos cadou este doar un dar pe care il oferi atunci cand esti in lipsa de timp si nu ai inspiratie, noi tinem sa te contrazicem. Poti sa realizezi
cosuri cadou speciale, care sa fie cele mai frumoase daruri pentru prietenii si apropiatii tai. Secretul este sa folosesti cele mai interesante produse pentru a-l crea si sa fii atent cu alegerile pe care le faci. Iti vom da in continuare cateva sfaturi care sa te ajute sa realizezi un cos cadou care sa fie un dar perfect.


Alege cosul care iti place cel mai mult
Primul lucru pe care il vezi atunci cand primesti un astfel de cos nu sunt neaparat lucrurile pe care le contine, ci mai degraba ambalajul in care se afla toate. De aceea cosul pentru cadou este foarte important. Culoarea, materialul, dimensiunea si forma sunt diverse, iar atunci cand il alegi trebuie sa iei fiecare caracteristica in considerare. Daca vrei sa oferi un cos cadou unui copil, vei alege un cos mai mic si colorat, poate din plastic, cu cateva desene dragute. Asta il va atrage mai mult sa descopere cadourile din el. 


Completeaza-l cu lucruri si produse potrivite

Ce contine de cele mai multe ori un cos cadou? O sticla de vin, o prajitura, cateva dulciuri speciale, o sticla de sampanie sau produse gourmet. Noi iti spunem ca un cos cadou inseamna mai mult de atat si poate fi chiar un cadou interesant. De exemplu, poti alege o tematica – lavanda si sa umpli cosul cu produse din lavanda, un buchet de lavanda uscata si orice se potriveste cu tema aleasa. Alta sugestie este sa oferi un cos cadou care sa contina lucruri personalizate si personale, de exemplu o sticla de vin cu o eticheta speciala, un album foto, un film pe care persoana respectiva il apreciaza sau un desert preferat. Aceasta este o modalitate de a combina cadourile obisnuite cu cele speciale si de a le transforma in ceva personal.

Daca ideea unui astfel de cadou iti surade, intra pe
ribox.ro si comanda tot ce ai nevoie. Apoi trebuie doar sa iti pui creativitatea si indemanarea la incercare! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu