Cand daruim cosuri cadou?

Atunci cand ne gandim la un cos plin cu cele mai delicioase mancaruri, bauturi si dulciuri, ne ducem cu gandul la sarbatori precum Craciunul sau Pastele, datorita traditiei crestine care spune ca gospodinele trebuie sa mearga cu cosul plin in zi de sarbatoare si sa ofere celor nevoiasi. Desi sunt recunoscute ca  simbol al sarbatorilor traditionale si al belsugului, putem oferi cosuri cadou si cu ocazia zilei de nastere, a unei aniversari sau, pur si simplu, cu ocazia unei reusite.

Cel mai frumos aspect in a darui cosuri cadou este acela ca poti alege dintr-o varietate de combinatii de produse, astfel incat sa satisfaca chiar si cele mai exigente preferinte. Poti alege cosuri cadou care sa contina cate ceva pentru fiecare membru al familiei, astfel incat in acestea sa se gaseasca o sticla cu o bautura fina pentru el, o cafea rafinata pentru ea si ceva dulce pentru cel mic. Un astfel de cos cadou este potrivit atunci cand vizitezi membrii familiei sau mergi in vizita pentru prima data la familia celor mai apropiati prieteni.

De asemenea, un cos plin cu bunatati poate fi un cadou minunat si pentru nunta, semnificand abundenta si bunastare pentru cuplul proaspat casatorit si poti alege o combinatie de produse pentru el si pentru ea, astfel incat sa fie pe placul amandurora.

Daca este ziua de nastere a noii colege de la birou, pe langa un buchet de flori, poti alege si un cos cadou care ii va fi pe plac cu siguranta si cu care nu poti da gres, datorita diversitatii produselor pe care le contine.

Ziua de nastere a sefului poate fi o provocare atunci cand vine vorba de alegerea unui cadou, asa ca o varianta ingenioasa poate fi un cos cadou care sa contina cele mai rafinate bauturi si dulciuri.
Pasionatii de fotografie se vor bucura sa primeasca cosuri cadou care sa contina dulciuri specifice Frantei, o sticla de vin vechi si o rama foto in care sa isi aseze fotografia preferata.

Cei mici adora dulciurile, iar un cos cadou cu o varietate de ciocolata, napolitane si suc poate fi un cadou care cu siguranta nu va da gres.


Cele mai ingenioase combinatii de flori si cadouri pot contine si cosuri cadou, care, alese cu putin tact, pot fi pe placul celor mai exigente gusturi. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu